ТОК

Школски магазин

Спортски дани у нашој школи

У уторак, 26. октобра 2021. године, одржано је школско такмичење у стоном тенису за девојчице и дечаке, а у четвртак, 28. октобра 2021. године, школско такмичење у скоку у даљ.

Стони тенис


У новоизграђеној сали, одржано је такмичење у стоном тенису.

Прво место у конкуренцији девојчица заузела је Ема Стојилковић, ученица 1/1, а друго Ирена Радисављевић, ученица 1/2. У конкуренцији дечака, прво место заузео је Лазар Станојевић ученик 4/1, а друго место Филип Грујић ученик 1/4.

Лепо време послужило је ђацима наше школе у такмичењу у скоку у даљ. Пуно пријављених дечака и девојчица, свих разреда и одељења, такмичили су се на теренима наше школе.
Прво место у конкуренцији дама однела је ученица 3/1, Теодора Стојилковић, са скоком од 4,20 метара. Прво место у конкуренцији момака однео је Александар Павловић, ученик 3/2 са скоком од 4,90 метара. Друго место заузео је Урош Петковић, ученик 4/2.Теодора је са нама поделила њене утиске након завршетка такмичења.
„Сви такмичари дали све од себе и показали такмичарски дух. Поносна сам на себе јер сам освојила прво место и надам се да ћу још боље представити нашу школу на вишим ранговима такмичења скока у даљ.“
Честитамо свим ученицима и ученицама на учешћу на спортским такмичењима, а награђеним желимо пуно среће у даљем такмичењу.